Keresés
Bejelentkezés Hírlevél Médiaajánlat Regisztráció

Keresés kulcsszava

Elkészítési idő
Étel
Alapanyag

Azonosító

Jelszó
Elfelejtett jelszó
Apropó

Sör és retró buli

II. Budavári Sörfesztivál Rednexszel

A legendás svéd zenekar, a Rednex az augusztus 29-én kezdődő II. Budavári Sörfesztivál külföldi sztárfellépője. A közönség csaknem kétszáz fajta hazai és nemzetközi, ismert és kevésbé ismert sört és sörkülönlegességet ízlelhet meg, és kiváló hazai kisüzemi sörfőzdék is képviseltetik magukat egyedi és különleges ízesítésű termékeikkel.

2012.09.27 13:02    

A sör ünnepe ezúttal nagyobb helyszínen – a tavaly jól bevált Hunyadi udvar és az Oroszlános udvar mellett a Savoyai teraszon – ad otthont a legnagyobb hazai sörgyárak és a kisebb kézműves sörfőzdék különlegességeinek, és a számtalan programnak, koncertnek, illetve fellépőnek. A fesztivál öt napja alatt csaknem zenekar, és több mint 120 fellépő művész szórakoztatja a sörkedvelőket, köztük a svéd sikerbanda, a Rednex.

A Rednex 1994-ben robbant be a köztudatba egy amerikai country dal feldolgozásával, a Cotton Eye Joe-val. A dal akkora nemzetközi sikert aratott, hogy a 90-es években nem hiányozhatott egy valamirevaló buli repertoárjából sem. Ezt olyan slágerek követték, mint a The Spirit of the Hawk és a Wish You Were Here. A banda egyedi báját annak is köszönheti, hogy sohasem voltak a formaságok hívei: a rajongókkal mindig közvetlenek és kedvesek, szívesen beszélgetnek, vagy szórakoznak velük együtt. A jó hangulat a Budavári Sörfesztiválon is garantált, hiszen a csapat alig várja, hogy megkóstolhassa a magyar sörkülönlegességeket – természetesen csak a koncert után.

A külföldi sztárvendég mellett természetesen a hazai zenei élet kedvelt szereplői is helyet kaptak a fesztivál programjában. A közönség együtt énekelheti majd kedvenc dalait a szintén legendás Tátrai Banddel, de fellép többek között Ganxta Zolee és a Kartel, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, a Firkin, a Joe Cocker Cover Band, illetve a Paddy & The Rats. A sör ünnepén – csakúgy, mint tavaly – a zenei produkciók mellett stand-up fellépők sora is várja a közönséget, a sörfesztivál nagykövetén, Aranyosi Péteren kívül a Dumaszínházból előad Kiss Ádám, Mogács Dániel, Kormos Anett és Hadházi László is.

A fesztiválon a koncertek és a fellépők mellett a főszerepet természetesen idén is a változatos sörkínálat játssza. A hagyományos termékeik mellett különlegességekkel várja a látogatókat a Heineken Hungária és a Dreher Sörgyárak, újdonságként a Pécsi Sörfőzde söreit is megkóstolhatják az érdeklődők, valamint több tucat import sör közül is válogathatnak a sörkedvelők. A II. Budavári Sörfesztiválon a tavalyihoz képest kétszer annyi kiváló hazai kisüzemi sörfőzde is képviselteti magát egyedi és különleges ízesítésű söreivel, többek között a Gyertyános Sörfőzde, a Brandecker Sörház, a Rizmájer Sörfőzde és a Fóti Kézműves Sörfőzde is.

Kis betűméret Közepes betűméret Legnagyobb betűméret A hozzászólás funkció jelenleg még nem működik. Nyomtatás