Keresés
Bejelentkezés Hírlevél Médiaajánlat Regisztráció

Keresés kulcsszava

Elkészítési idő
Étel
Alapanyag

Azonosító

Jelszó
Elfelejtett jelszó
Apropó

ChocoMe – a személyre szabható csokoládé

Készítsd el álmaid csokoládéját!

A chocoMe koncepció, vagyis a személyre szabott csokoládé élménye ötletének megvalósítója, Mészáros Gábor csokoládémester (chocolatier). A legkiválóbb összetevőkből készült táblás csokoládét kínál az érdeklődőknek, amelyre ki-ki kedve szerint maga válogathat a különleges feltétekből egy internetes oldalon.

2010.06.22 16:48     |     Szerző: bji    |    Fotó: Reidl Mónika (remon.eoldal.hu)
chocome_brill_palinkak_200 Táblás csokoládék és Brill pálinkák


A chocoMe bemutatkozásakor Mészáros Gábor ismertette a csokoládék készítési metódusát, a feltétek választását, majd a jelen lévők is elkészíthették álmaik csokoládéját. Az eseményen készült táblás csokoládékhoz Brill prémium gyümölcspálinkát is kóstoltattak: ezzel bebizonyosodott, hogy a pálinka kiválóan illik a prémium csokoládékhoz is. Király Anita, a Lucullus BT oktatója, cukrászmester a nemrég Magyarország legjobb pálinkájává választott 2009. évi Irsai Olivér Brill pálinkához állított össze egy aszúszemekkel dúsított madagaszkári csokoládétallért.

A chocoMe bemutatkozás szakmai partnere a Lucullus BT volt. Turóczi Gábor, a gasztronómiai egyesület elnöke elmondta, hogy „rendkívül örül az új koncepciónak, mivel a csokoládéiparnak is szüksége van a forradalmi újításokra, ahogyan a gasztronómia egészének is”.

További információk a chocoMe oldalán.

1 2
Kis betűméret Közepes betűméret Legnagyobb betűméret A hozzászólás funkció jelenleg még nem működik. Nyomtatás