Keresés
Bejelentkezés Hírlevél Médiaajánlat Regisztráció

Keresés kulcsszava

Elkészítési idő
Étel
Alapanyag

Azonosító

Jelszó
Elfelejtett jelszó
Apropó

A Hooters Pesten | Baglyos burger mutatós körítéssel

Spicy wings & spicy girls

A gyorskaja nem kifejezetten a Konyhaművészet profilja. Azonban az ötlet, amellyel a gyorsételt körítik, valójában a művészet irányába tart. A Hooters nemzetközi étteremlánc betoppant Budapestre (értsd: Kelet-Európába), és magával hozta a nyolcvanas évek levegőjét, stílusát és szépségideáljait.

2012.09.26 17:16     |     Szerző: BJI    |    Fotó: Hooters

hg_etelkinalok_vagott_200Az értők tudják, hogy az 1983 óta létező Hooters lánc két dolognak köszönheti a sikereit: mindig válogatottan csinos pincérlányainak – és gyorsétteremhez képest egyéni ízű ételeinek. Az előbbiekből itt Pesten is akad szép számmal – a 65 munkahelyre négyezren jelentkeztek –, az utóbbihoz elegendő egy jó fűszerkeverék titkos(nak mondott) receptje, meg pontos készítési technológia. Persze nem elég a pincérlányok formás külseje, a narancsszínű minisort meg a feszülő fehér póló, kell hozzá még valami, aminek nem minden jelentkező volt birtokában: a szép mosoly, a barátságos modor.

Az előmegnyitóra meghívtak sok mindenkit, aki eszével, szépségével, zenei, sport- vagy más irányú sikereivel már korábban ismertséget szerzett, hogy kóstoljon, egyen-igyon, és ami fő: vigye hírét a Liszt Ferenc tér legújabb éttermének.

etelvalasztek_fekvo_200A vendégek körül Charlie legalább ötven angyala serénykedett: megannyi Farrah Fawcett és Jaclyn Smith, egyformán besütött hajjal, csillogó fogsorral – isteni retró fíling…

A próbaüzem során tesztelhettük a csirkeszárnyakat – mindig kiderül, hogy ezek az alábecsült madáralkatrészek milyen finomak tudnak lenni –, a sajtos és sajttalan falatokat – ezek is jól szerepeltek. A mellé kínált mártogató öntet kellemesen enyhíti a húsok fűszerezését. A kóstolt burger húsrésze jó, enyhe ízű – de fűszerek nélkül is sörözésre csábított (az esemény kánikulai estére esett). És persze saláták, frissen, részben hazai beszállítóktól, de tengeri kajákat is ígér az étlap.

„Vidám, igazi bulis hely lesz” – nyilatkozott Alex Hemingway, a Hooters tulajdonosa, a Chanticleer csoport európai igazgatója a három szintes, összesen 280 férőhelyes étteremről. Ha megtalálják a megfelelő hangerőt, a buli szint és a környék lakóinak tűrésküszöbe között, akkor a Hooters sikerre van ítélve.

Kis betűméret Közepes betűméret Legnagyobb betűméret A hozzászólás funkció jelenleg még nem működik. Nyomtatás