Keresés
Bejelentkezés Hírlevél Médiaajánlat Regisztráció

Keresés kulcsszava

Elkészítési idő
Étel
Alapanyag

Azonosító

Jelszó
Elfelejtett jelszó
Apropó

Kávészentélyek világszerte

Megújul a budapesti mintabolt

Augusztus elején kétszeresére bővülve nyílik meg a budapesti Nespresso Boutique. A patinás Andrássy úti épületben újjászülető mintabolt megállja a helyét a nagyvilág legszebbjei között is. Az itt látható összeállítás betekintést nyújt ezeknek a nagy gondossággal kitalált kávészentélyeknek a különleges világába.

2011.07.21 16:12     |     Szerző: bji    |    Fotó: nespersso.com


nespparis_galerie_200 Párizs – elegancia a Champs-Elysées-n

A Diadalív közvetlen közelében, a Champs-Elysées-n található a több mint 200 Nespresso Boutique közül a legnagyobb. Az 1500 négyzetméteres exkluzív eladótérben minden kávérajongó megtalálja a számára legvonzóbb prémium kávéőrleményeket, -gépeket és kiegészítőket.

A funkcionális terek számos szolgáltatásnak adnak otthont, közülük talán a legkülönlegesebb a Dressing Room, amely összetéveszthetetlenül francia ötlet. Akárcsak a számítógépek konfigurálásához, a vásárló itt saját ízlésüknek megfelelően rakhatják össze, választottjukat: különböző színű oldalpanelek közül válogatva „öltöztethetik fel” saját Nespresso gépüket.

A Barista Barban természetesen az elfogyasztandó kávé a főszereplő; a kávékészítés mesterei itt valósítják meg a legkülönlegesebb Nespresso recepteket.

nespnysohofekvo_200 New York – bohém élet a SoHo-ban

New York luxus- és művésznegyedének szívében, a SoHoban található a legkülönlegesebb észak-amerikai kávészentély, melynek belső terei tükrözik a városrész színes világát. Számos európai luxusmárka éppen itt mutatkozik be elsőként Amerikában, s a Nespresso által megtestesített minőség és kávéfogyasztási kultúra is hamar belopta magát a fogyasztóinak szívébe.

A kapszulás Nespresso hívei Amerika számos nagyvárosában – Miamiban és Bostonban is – hódolhatnak a kávézás élményének.

1 2
Kis betűméret Közepes betűméret Legnagyobb betűméret A hozzászólás funkció jelenleg még nem működik. Nyomtatás