Keresés
Bejelentkezés Hírlevél Médiaajánlat Regisztráció

Keresés kulcsszava

Elkészítési idő
Étel
Alapanyag

Azonosító

Jelszó
Elfelejtett jelszó
Apropó

Fix áron top minőség

A második Étterem Hét Budapesten

Március elejével kezdődően lehet foglalni a második budapesti Étterem Hét helyeit. A tavaly sikerrel debütált rendszer idén csaknem kétszeres méretű kínálattal várja híveit, akik egyszerre élvezik a fix árak és a magasabb kategória előnyeit.

 

2012.03.01 15:08     |     Szerző: BJI   

Idén március 26-tól április 1-ig tart az Étterem Hét. Az eredetileg New York-i, Európában pedig holland indítású, majd a világ számos pontján népszerűvé vált rendszer idén (az indítás pillanatában) hozzávetőleg 50 felső és középkategóriás étteremben kínál vacsorát egységesen 3000 Ft-ért.

A tavalyi tapasztalat inkább még csak óvatos szondázás volt, az akkori 31 vendéglátóhely csaknem 5000 vendéget fogadott, de az újdonság ellenére a rendelkezésre álló helyek 80%-a megtelt. A vendégek körében a legnépszerűbb a budai Csatárka úton lévő Fuji étterem lett.

fuji01_606A sikeren felbátorodva idén további húsz étterem csatlakozott programhoz, a piacon régen jelen lévők, mint az Aranyszarvas bisztró, illetve a Pavillon de Paris francia étterem, és olyan egészen friss helyek, mint a Gepárd és Űrhajó Bolyki borbisztró. Nem kizárólag az önálló éttermek fantáziáját mozgatta meg a lehetőség.

gepard_es_urhajo_borbisztro_500


Utólag csatlakozott a rendezvényhez a magas foglalási számokat látva a Budapest Marriott Hotel Peppers Mediterranean Grill étterme.

Az Étterem Hét program nem árengedménnyel vonzza a vendégeket – mint a nagyon népszerű Torkos csütörtök –, hanem a minőség és a fix ár kombinációjával. Az étterem maga dönthet, hogy kapacitásának mekkora részét engedi át a fixáras, előre foglaló vendégeknek, illetve fix vagy összekombinálható menüt kínál a 3000 Ft-os áron, melybe a szervizdíj is beleértendő.

Az Étterem Hétre kizárólag az esemény weboldalán lehet asztalt úgynevezett real time rendszerrel, itt látható a részt vevő éttermek teljes listája is. Az asztalfoglaló program pontosan számon tartja azt, hogy az adott éttermekben melyik napra hány szabad hely áll még rendelkezésre.

 

Kis betűméret Közepes betűméret Legnagyobb betűméret A hozzászólás funkció jelenleg még nem működik. Nyomtatás