Keresés
Bejelentkezés Hírlevél Médiaajánlat Regisztráció

Keresés kulcsszava

Elkészítési idő
Étel
Alapanyag

Azonosító

Jelszó
Elfelejtett jelszó
Apropó

Hordót a borásznak,...

...bortúrát a szavazónak!

Ezen a tavaszon az ifjú borászok is építgetik szavazótáborukat. Elindult ugyanis a közelmúltban meghirdetett »Legyen egy új hordód!« felhívás internetes szavazása. Ezen a pályázatra jelentkezett fiatal borászok küzdenek meg négy új hordóért, de valójában legfőbb céljuk az ismertség és az elismertség.

2010.03.17 14:46     |     Szerző: bji    |    Fotó: Kalina Kádárüzem, Trust Hungary


Első körben a közönség kegyeit kell elnyerniük, hiszen az ő segítségükkel juthatnak el a szakmai zsűri elé.

Az ország 12 borvidékéről 22 fiatal borásza, borászhölgye mutatkozik be a http://www.wineroads.eu/boraszpalyazat/index.php szavazóoldalon. Itt április 5-ig gyűjthetik a szavazatokat.

hordo04_200A szakmai zsűri dr. Mészáros Gabriellának, a Borkollégium vezetőjének elnöklete alatt, a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. és a Pannon Bormíves Céh védnökségével áll össze. A testület április 16-án hallgatja meg a tíz legtöbb támogatói voksot szerző tehetséget. Ennek során a jelöltek bizonyíthatják elhivatottságukat, rátermettségüket. Négy nagy magyar kádárcég – Európai Kádárok, Kalina Kádárüzem, Kádár Hungary, Trust Hungary – felajánlásának köszönhetően a nyertes négy ifjú borász 1-1 új hordóval kezdhet neki az idei szüretnek.

2010 a választások éve – de nemcsak a támogatott jelölt, hanem a rá szavazatát adó is nyerhet, kellemes boros pillanatokat, vagy akár hétvégi kikapcsolódást Tállyán, az egykori Szirmay Kúriában.

A versenyzők teljes listája megtalálható a http://www.wineroads.eu/boraszpalyazat/index.php oldalon.

Kis betűméret Közepes betűméret Legnagyobb betűméret A hozzászólás funkció jelenleg még nem működik. Nyomtatás