Keresés
Bejelentkezés Hírlevél Médiaajánlat Regisztráció

Keresés kulcsszava

Elkészítési idő
Étel
Alapanyag

Azonosító

Jelszó
Elfelejtett jelszó

programcentrum

Leves - Hús

Hozzávalók

4 személyre

360 g marha vastaglapocka,
40 g sárgarépa,
40 g gyökér,
40 g zeller,
300 g burgonya,
2 g fokhagyma,
30 g húsos (tv) paprika,
1 cső fűszerpaprika,
20 g paradicsom,
80 g vöröshagyma,
8 g só,
0,5 g köménymag,
6 g pirospaprika,
30 g olaj

Előkészítési idő

35 perc

Elkészítési idő

10 perc

Gulyásleves (by Gundel)

Az olajon lepirítjuk a hagymát, majd beledobjuk a fokhagymát és a köményt. Félrehúzzuk a tűzről, rászórjuk a pirospaprikát, elkeverjük, és egy kevés vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát. Ha elforrta a levét, beledobjuk a kockára vágott húst, és megsózzuk. Félpuhára főzzük, hozzáadjuk a zöldségeket, és felengedjük a kívánt mennyiségre. Ha minden kellően megpuhult, még a kóstoláskor utánízesítjük.

Kis betűméret Közepes betűméret Legnagyobb betűméret A hozzászólás funkció jelenleg még nem működik. Nyomtatás